Salg af solcelleanlæg

telefon

72 40 66 11

Solcelleanlæg til virksomheder

God investering
Det er blevet en rigtig god investering for erhvervsvirksomheder at anskaffe sig et solcelleanlæg. Det skyldes, at man som virksomhed er afgiftsfritaget, når man producerer elektricitet til virksomhedens eget forbrug. Uanset din virksomheds størrelse er der mange penge at spare ved at lade solens stråler forsyne jer med strøm i dagligdagen. Med nutidens højeffektive solceller tør vi godt garantere, at vi kan levere en overbevisende løsning, som I kan glæde jer over de næste mange årtier.

Nyt energiforlig
Det nye energiforlig har åbnet for nye muligheder, der betyder, at det nu kan betale sig for virksomheder og landbrug at investere i solceller. På den tidligere ordning var det kun anlæg op til en installeret effekt på 6 kW, som var omfattet af nettoafregningen, men nu omfatter det anlæg op til 400 kW.

Hent vores virksomhedsbrochure om solcelleanlæg til virksomheder her

Nettoafregningen betyder:

At jeres virksomhed kan sælge den overskydende strømproduktion for 1,30 kr. pr. kWh. Herefter kan jeres virksomhed købe den samme strøm tilbage, svarende til markedsprisen, når jeres elforbrug overstiger jeres solcelleanlægs strømproduktion. Efter 10 år falder afregningsprisen for den overskydende strøm til 0,40 kr. Læs mere her, hent pdf