Salg af solcelleanlæg

telefon

72 40 66 11

Information om solcelleanlæg

Det er ikke alle solcelleanlæg, der holder, hvad de lover. Langtfra desværre. Hos Ro's Energi har vi ingen discountanlæg – vi samarbejder KUN med de producenter, der gennem mange år har bevist deres værd. Vores håndplukkede sortiment gør os i stand til altid at finde den optimale kvalitetsløsning til enhver udfordring.

- Alle vores producenter har mange års erfaring med at producere solcellepaneler og har vundet adskillige kvalitetspriser i Tyskland
- Vores solcellepaneler har de højeste virkningsgrader på markedet, hvilket betyder, at du kan nøjes med færre moduler på dit tag.
- Alle solcellepaneler fra Ro's energi har 10 års produktgaranti og op til 25 års ydelsesgaranti (op til 85 % i det 25. år)

Vores garanti ydes i samarbejde med vores nordtyske grossist EWS, som har mere end 25 års erfaring i solcelleanlæg.

Gør det rigtigt fra start

Det er ingen kunst at opsætte solceller - udfordringen er at finde den helt rigtige løsning til dit behov. I RO's Energi forhandler vi kun kvalitetsanlæg, der holder, hvad de lover. Og vi regner grundigt på tingene for at finde frem til den optimale placering af anlægget. Husk på, at du skal have glæde af dit anlæg i de næste mange år.